Nan skam har de i alla fall...

.. sverigedemokratisympatisorerna.

Det ar
ont om folk som vill bli kandidater for SD. Nu kommer de sakert att saga att det handlar om hotbilden mot dem, men aven i kommuner dar det inte hotas sa har de svart att fa fram kandidater.
Det ar helt enkelt sa att rasister trivs bast med att muttra gluttandes bakom en gardin.

Ett standigt klagande som en del av en livsform behover inte alltid en publik.

Kommentarer
Postat av: Hank Moody

Tänk att det inte handlar om rasism utan om ett ekonomiskt och socialt system som ska vara hållbart för önskvärt all framtid. Det finns inte oändlig mängd pengar i systemet.I höstas lämnade ekonomiprofessor Jan Ekberg en beställd ESO-rapport om invandringens kostnader till Finansdepartementet. Slutsatser var bl a att kostnaderna de senaste två decennierna varit betydande, ca 1,5-2 procent av BNP per år eller 40-60 miljarder kr per år. Det är lika mycket som ett rimligt egenförsvar av Sverige skulle kosta, om vi hade haft något.

2010-09-13 @ 05:33:12
Postat av: Hans

om det inte skulle handla om rasism utan om ekonomi sa kanske SD skulle agna sig at att onska nerdragningar i forsvaret? eller utforsaljning av statliga foretag? varfor just invandring?och sa kanske du skulle lasa allt vad Jan Ekberg skriver:-)

http://www.expressen.se/debatt/1.1116235/en-dalig-invandringspolitik-kostar-men-langt-fran-300-miljarder

2010-09-13 @ 05:49:23
Postat av: Amir

Nej Mona, Nej Fredrik. Jag älskar inte det nya Sverige och därför röstar jag på det tredje alternativet. Jag är dessutom invandrare själv och ser hur otroligt fel det har blivit de senaste 15 åren.Vi lär få svaret på vad invandringen kostar åtminstone, ingen annan vågar ja ta i den frågan med tång.

2010-09-13 @ 06:42:57
Postat av: Hans

vilket jadra trams. du har ju precis i kommentaren ovanfor fatt veta vad invandringen kostar via en lank till Jan Ekbergs artikel.

\

du verkar inte veta vad en tang ar...

2010-09-13 @ 06:48:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback