Jakten pa 15%...

Det ar inte de dar 5% som man vill at.
De gar till de som ar emot politik, som ar emot Stockholm, de som vill halla sig till sin kant.
Det ar inte Sverigedemokraternas roster som de andra partierna - framst Folkpartiet, Socialdemorakterna och Moderaterna vill at.
Det ar de 15% som ar skillnaden mellan svenska rasistpartier och danska/norska/ hollandska. De senare kommer upp i 20% i valen. Sa tankegangen gar - om vi tar en del av Sverigedemokraternas tankar - och finputsar dom, ungefar som Venstre har gjort i Danmark sa  behaller vi nog de dar som riskerar att hamna hos SD istallet.
Och da gor man som
Mustafa Can beskriver - buntar ihop invandrare till en. En skara. Ett problem. Det ar inte arbetslosheten som blir ett problem. Det blir invandraren. Det ar inte sjukvardskoerna som blir ett problem. Det blir invandraren. Det ar inte valdtakterna som blir ett problem. Det ar invandraren.

Kommentarer
Postat av: korvgubben

Jaha och skulle du och herr Can kunna ge några exempel på vilka partier som håller på att ta över SD:s frågor? Och vilka frågor är det mer specifikt de tagit över? Eller vilken retorik?

Eller är det mest skitsnack? Troligen eftersom INGET av de övriga riksdagspartierna ens gör nån som helst ansats att hindra eller bromsa upp massinvandringen.

Samtliga 7 riksdagspartier förutom SD förordar ju en fortsatt extrem massinvandring. En invandring där mer eller mindre vem som helst kan komma till Sverige helt utan nån som helst ID och få permanent uppehållstillstånd. Det är ett fåtal procent som har flyktingstatus enligt internationella konventioner. Resterande är ekonomiska migranter på "flykt" undan en massiv överbefolkning som resulterat i misär i hemlandet.

Sverige är på väg käpprätt åt helvete, svenska folket som är ursprungsbefolkning i Sverige på väg att bli minoritet i sitt eget land. FYFAN!

2010-10-31 @ 22:06:22
Postat av: Hans

men du har ju misstagit dig. Sverigedemokraterna vill ju inte "stoppa massinvandring"... de sager ju att det ar integrationspolitiken de vill ratta till.sa du har ju rostat pa fel parti.

stackare.

2010-11-01 @ 13:38:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback