De dansade en sommar..

Sd ner under 4%.
Inte ovantat.
En rost pa dem var en rost mot etablissemanget.
Nu ar SD en del av etablissmanget.
Klar sig fina i folkdrakt for att fa skaka hand med kungen.
Sitter pa sina rum och vantar pa at Fredrik ska ringa och forhandla om talmansposten.
Bugar for etablissemanget.
Utom nar reptilhjarnan klickar till.
-Va sa prasten??? Sade hon att invandrare ar bra?? Jag gar!!


Kommentarer
Postat av: Gaikokujin

Demonstrationen som biskopen nämnde i sitt tal organiserades bland annat av Septemberalliansen, där så vitt jag förstår AFA samt andra aningen intoleranta vänsterrörelser ingår. Från Rättvisepartiet socialisternas hemsida:

"10 000 i protest mot SD"

"Till skillnad från demonstrationen dagen efter valet, som mobiliserades genom Facebook och sms-ked- jor på några timmar, var den här demonstrationen arrangerad av Septem­beralliansen och Stockholms antira- sistiska kulturförening tillsammans med flera Facebookgrupper mot rasism. Dessa hade också affischerat, delat ut flygblad och lyckats få små påannonser insprängda i de stora mediernas nyhetsrapportering."Källa:
http://offensiv.socialisterna.org/sv/920/kampanj/6039/Detta är samma grupperingar som har hetsat mot SD. Jag skriver "hetsat" i det att det har varit en veritabel förföljelse av SD-företrädare.Detta var HELT klart och tydligt anordnat av en viss falang långt ut till vänster, och syftet var att protestera mot SD. Brunne kan inte ha varit omedveten om detta? SD-ledamöterna i Storkyrkan var medvetna om demonstrationen och dess organisatörer, och deras spontana protest (3 eller 4 ledamöter stannade kvar i kyrkan) blev till då biskopen hänvisade till demonstrationen.Enligt mig är det en blunder av biskopen. Först tyckte jag att det var en blunder av SD, men nu är det klart att de visade att de inte tål vad som helst. Om man ska kritisera SD så ska man göra det sakligt och dekonstruera deras politiska program. Ännu har det inte skett. Åtminstone inte på riksdagsnivå.Det är lite synd att min kommentar på ditt blogginlägg är mer analyserande och mindre generaliserande än själva blogginlägget. Tänk brett, tänk rätt!

Postat av: Pappan

Nej, så sa inte prästen. Så citeras hon, men det hon sa var att demonstrationen mot SD på Sergels Torg, som var rena hatkampanjen, var en Gudi behaglig gärning.Hon var själv där. Liksom Ohly, som var en av talarna och hetsade upp massorna med att Åkesson borde landsförvisas.Att SD lämnade kyrkan under pågående ceremoni var i ljuset av detta en akt av civilkurage och självaktning. Så är det.Pappan

2010-10-08 @ 18:40:59
URL: http://murslev.blogspot.com/
Postat av: Hans

jaha.. sa SD ar emot hets? hoppsan.

2010-10-08 @ 18:52:15
Postat av: AnnaSyd

Men herregud. SD-ledamoterna lämnade en högmässa! Stoppa pressarna!!!!

Själv så lämnade jag kyrkan för över 30 år sen och jag tror att GUD lämnade kyrkan för ännu längre sen. De enda som är kvar är kungafamiljen och den politiska socitén.

2010-10-09 @ 16:58:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback