En kaftsmall i eget ansikte

Partiledardebatt.

"Jimmie Åkesson svarar att det är tråkigt att vi inte kan föra en saklig och civiliserad debatt."

och senare
"– Sverige är på många sätt ett fantastiskt land (...) men det finns många som oroar sig (...) den höga ungdomsarbetslösheten oroar många (...) att Sverige ligger i världstoppen för våldtäktsstatistiken, säger Åkesson och kritiserar att straffen som han tycker är för låga."

Sakligt?
Akesson vet mycket val att den FN statistik han lutar siog mot inte gar att anvanda for pastaendet at Sverige ligger i varldstoppen for valdtaktsstatitiken. Jamforelserna landerna emellan bygger pa olika deifnitioner av valdtakt, olika matningar om det ar en eller flera valdtakter som en forovare har begatt.
Anda star han och ljuger i riksdagen och kraver samtidigt en civilisrad debatt.
Pfuittt...

Och resten av debatten - invandrare ar problem, sager SD. Nej, sager de andra; det gar battre och battre med integration.
Fel.
Vrid till det at andra hallet. Arbetsloshet ar ett problem. Fattigdom ar ett problem. Fortryck och forfoljelse ar ett problem. Prata om hur atgarda de problemen istallet sa far Akesson sta dar och muttra.


Kommentarer
Postat av: Jerry

Det är enbart SD som lyckats belysa fakta om den massiva invandringen av ekonomiska flyktingar!

SD opponerar sig inte mot äkta flyktingar!Det blir en het potatis när den nya sorten av flyktingar flyr muslimska länder, där de är förföljda för att de är kristna...

Nu har al-Qaeda proklamerat krig mot kristna i de egna muslimska länderna!!!
http://www.euronews.net/2010/11/01/al-qaeda-claims-attack-on-baghdad-church/Jag står för det jag påstår - har nämligen "insider" kunskap i ämnet!

2010-11-03 @ 15:34:51
Postat av: Hans

man hittar det man letar efter. har man ett behov av att vara radd for invandrare och inte vara radd for arbetsloshet - sa hittar man SD .. o tror blin pa vad de sager.

2010-11-03 @ 15:55:17
Postat av: Henrik C

Friskt... I Saudi förekommer ingen våldtäkt enligt dig då, eftersom det inte rapporteras om de.

2010-11-03 @ 16:01:44
Postat av: Hans

jo. det forekommer valdtakter i Saudiarabien. och det rapporteras om det.

http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/det-finns-hopp-aven-for-saudiarabien_632723.svdvarfor forsoker du flytta fokus genom logner?

2010-11-03 @ 16:10:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback